Aktuális

Megszökött egy közveszélyes beteg a pszichiátriáról

A 44 éves ön- és közveszélyes férfi a múlt héten tűnt el a pszichiátriai osztályról Szentesen. Azóta sem tudni, hol lehet.

 Barhács Attila múlt hét szerdán zavart állapotban került a szentesi kórház pszichiátriai osztályára, ahonnan másnap megszökött. Feltételezhető, hogy előző lakhelyére, Csépára megy vagy ment. A 44 éves férfi ön és közveszélyes, 175 centiméter magas, erős, 100 kilogramm körüli kerek arcú, rövid szőkés hajú kopaszodó. Aki látja, azonnal hívja a rendőrséget!

Eltűnésekor világosbarna nadrágot és hasonló színű cipzáras hosszú ujjú felsőt viselt. Különös ismertető jele. hogy az orra sebhelyes, tetoválás van a felkarján és a hátán.

 Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld száma is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top