Aktuális

Nekiment rajongóinak a modell, mert a posztját csak 14-en lájkolták

"Azt kell mondjam, azok az emberek, akik nem tetszikelték a posztomat, mind elmehetnek a sunyiba" – írta magából kikelve az ausztrál lány.

Cassi Van Den Dunge, egy csinos ausztrál modell, aki bár még saját szülőhazájában is csak mérsékelten ismert, valószínűleg a legnagyobb márkák kifutóján látja viszont magát. Legalábbis semmilyen más magyarázatot nem találtunk arra a meglepő kirohanásra, amivel Cassi néhány napja, 9000-nél valamivel több Instagram-követőjét lepte meg. 

Történt ugyanis, hogy a modell kiposztolt egy fotót azzal az üzenettel, hogy “mondj igent az új kalandokra”. A posztra egy nap alatt mindössze 14 lájk érkezett, ami elgondolkodtatta Cassit. Ám ahelyett, hogy a következő alkalommal valamivel érdekesebb posztot tett volna közzé, Cassi úgy döntött, számon kéri rajongóit, miért csak ilyen kevesen lájkolták a bejegyzését. Íme instagramos kirohanása szó szerint:

“Azt kell, hogy mondjam, borzasztóan megdöbbentett, hogy az előző bejegyzésemet csak 14-en lájkoltátok. Leginkább azért, mert ez az jelenti, hogy A) nem akarjátok, hogy új kalandokba kezdjek, B) úgy ahogy van, utáljátok a kalandokat. De végül is mindegy is. Azok, akik nem lájkolták a bejegyzésemet, elmehetnek a sunyiba. Én imádom a kalandokat, és alig várom a következőt.”

Nekiment rajongóinak a modell, mert a posztját csak 14-en lájkolták

A kirohanás – bár Cassi minden bizonnyal nem akarta – vírusszerűen terjedni kezdett, aminek hatására a modell egy sor olyan hozzászólást is kapott, amire egyáltalán nem vágyott. A nap végén végül Facebook-posztban igyekezett magyarázni a bizonyítványát, hogy valamelyest lecsillapítsa a felbőszült netezőket. Az új posztjában azt írta, azoknak, akik kritizálni kezdték őt, egyszerűen nincs humorérzékük. Ő ugyanis a nagy felháborodást keltett posztját csak viccnek szánta. 

 

Olvassatok még több cikket a modellekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top