Aktuális

Világhírű lett a szír menekült, miután Budapesten fodrászüzletet nyitott

Ibrahim, aki eredetileg testvéréhez utazott volna Dániába, csak azért állt meg Magyarországon, hogy pénzt gyűjtsön az utazásra. Végül itt telepedett le.

A szír fiatalember, akivel korábban a 444 készített riportot, Ukrajnán át, gyalog érkezett Magyarországra. Eredetileg az volt a terve, hogy csak addig marad, míg összeszed annyi pénzt, amiből tovább utazhat Dániába, testvéréhez. Csakhogy időközben megismerkedett Krisztinával – későbbi feleségével –, és ennek hatására úgy döntött, a tervei ellenére Magyarországon marad. 

Ibrahim története mára bejárta a világsajtót: a The Huffington Post, a Reuters és az Al-Dzsazíra is beszámolt a szír fiatalemberről, aki feleségével közösen borbélyüzletet vezet. Ibrahim, korábbi interjújában elárulta, itt tartózkodása hét éve alatt többször is megpróbálták őt kitoloncolni az országból, de Krisztina mindannyiszor a segítségére sietett, és kijuttatta őt a menekülttáborból.

A róla szóló cikkeknek köszönhetően Ibrahim és a borbélyüzlete mára világhírű. A The Huffington Postnak elárulta, bár az üzlet kezdetben épp hogy döcögött, mára a sajtónak és a szakálldivatnak köszönhetően, tolonganak a vendégek.  

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top