Aktuális

Pályázz, hogy a te gyermeked rajzaiból készüljenek az UNICEF-képeslapok!

Az idén 70 éves UNICEF gyerekrajzpályázatot hirdet, hogy a jubileumi képeslapokra a legjobb alkotások kerülhessenek.
Pályázz, hogy a te gyermeked rajzaiból készüljenek az UNICEF-képeslapok!

Lufik, torta és ajándékhalmok – neked mit jelent a születésnap? Ha 4-14 év között vagy, rajzold le a legkedvesebb születésnapod emlékét, és mutasd meg ennek a fantasztikus napnak a legjobb pillanatait. Hunyd le a szemed, ragadj tollat vagy ceruzát, és rajzold le, nálatok hogyan ünneplik ezt a jeles napot!

A beérkezett pályaműveket ismert, elismert emberekből álló négytagú zsűri: D. Tóth Kriszta, az UNICEF nagykövete, Szabó Kimmel Tamás, a Belvárosi Színház színésze, Szinetár Dóra, a Budapesti Operettszínház művésze és Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar frontembere értékelik.

Az öt legjobbnak ítélt pályamunkából az idén 25 éves Cardex képeslapokat készít, melyek kereskedelmi forgalomba kerülnek és az UNICEF 70. születésnapja alkalmából szervezett fotókiállításon is láthatók lesznek novemberben. A nyertesek továbbá négy Cardex- és egy Unicef-ajándékcsomagot is kapnak, melyek értéke egyenként 10 000 forint.

Technikai követelmények:
A rajzokat bármely technikával (ceruza, zsírkréta, vízfesték, filctoll) el lehet készíteni A/4-es vagy A/5-ös méretben.

A pályamunkákat postai úton az alábbi címre várjuk:
UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány
1077 Budapest
Wesselényi utca 16
A beadási határidő: 2016. június 30.

Bővebb információkért kattints az UNICEF oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top