Aktuális

Horrorbaleset: szarvas miatt halt meg az autós

Halálos autóbaleset történt Csapod és Pusztacsalád között, amelyet feltehetően egy szarvas okozott. Egy kisteherautó is kigyulladt.

Tragikus autóbaleset történt a 8621-es úton pénteken délelőtt. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Csapod és Pusztacsalád között egy szarvas rohant a kocsi elé, melynek sofőrje már nem tudta kikerülni az állatot. A gázolás következtében az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépkocsiban utazó másik személy – az elsődleges információk szerint – szintén megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A balesetben egy másik gépjármű is érintett volt, annak sofőrje nem sérült meg. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit – olvasható a police.hu oldalán.

A katasztrófavédelemnél úgy tudják, az állat elütése után a személyautó egy kisteherautónak is nekiütközött, amely kigyulladt. A kapuvári és a csornai hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a jármű lángjait. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top