Aktuális

Életveszélyes hűtőket hív vissza az IKEA

Életveszélyesek lehetnek az IKEA hűtő- és fagyasztószekrényei, ezért bizonyos típust visszahívnak. Ha vásároltál a svéd áruházlánc valamelyikében Frostfri márkájú készüléket, haladéktalanul áramtalanítsd, ugyanis a gép használat közben áramütést okozhat.

Az IKEA Deutschland, a svéd lakberendezési konszern németországi érdekeltsége küldte azt a tájékoztatást, amely szerint az áruházlánc visszahívja a 2015. év 45. naptári hete és a 2016 első hét naptári hete között gyártott, Frostfri márkájú készülékeket. Amennyiben vásároltál a jelzett típusú hűtő- és fagyasztószekrények közül, a cég kérése értelmében a lehető leggyorsabban áramtalanítsd a gépet, és keresd fel az áruházlánc ügyfélszolgálatát. Az IKEA szakemberei otthonodban megjavítják a hibás hűtő- és fagyasztószekrényt, az IKEA pedig természetesen magára vállalja a költségeket.

Megnyugtatásként az IKEA képviselői azt is elmondták, a hibás hűtőszekrényekkel kapcsolatosan a vállalathoz egyetlen balesetről sem érkezett bejelentés.

A szóban forgó készülékeket az IKEA Németországban, Norvégiában, Dániában, Finnországban, Izlandon, Spanyolországban, Franciaországban és Olaszországban értékesítette elsősorban.

Életveszélyes hűtőszekrényeket hív vissza az IKEA

Fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top