Aktuális

Horrorbaleset: kétgyermekes anyuka halt meg a vonatbalesetben

Csütörtökön kegyetlen tragédia történt Táborfalván. Egy személygépkocsit hosszú métereken tolt maga előtt a nekiütköző vonat, a kocsit vezető kétgyermekes családanya meghalt.

Szintén az autóban utazott egy 14 éves lány is, aki karcolásokkal megúszta a horrorbalesetet. Az autót vezető asszony a roncsba szorult, a mögötte ülő lánynak, Mónikának az ablakon át sikerült kimásznia. “A kislányom Dabasra jár gimnáziumba, szintvizsgán vett részt, utána az osztálytársa anyukája felajánlotta, hogy hazahozza. Én éppen dolgoztam, amikor megcsörrent a telefonom. A lányom hívott, azt mondta, hogy egy vonat elsodorta őket, de neki sikerült kimásznia. Annyit mondott, hogy Judit néni véletlenül ráfutott a sínre, ezután jött az ütközés. Mónika utána már csak arra emlékszik, hogy kimászott a kocsiból. Elmondhatatlanul sajnálom Juditot, két gyermek édesanyja” – nyilatkozta a Borsnak Mónika édesanyja.

A környéken lakók azt mondja, hogy ez a vasúti átjáró veszélyes, nincs sorompó, amely megelőzhetné a hasonló tragédiákat. A kocsit teljesen begyűrte maga alá a mozdony. Sem a mozdonyvezető, sem a vonaton utazók nem sérültek meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top