Aktuális

VIGYÁZZ, KÉSZ, FESZTIVÁL!

Júniusban indul a fesztiválszezon, szinte minden hétvégén egymást érik majd a jobbnál jobb bulik. Ilyenkor mindig fejtörést okoz a tökéletes szett összeállítása, ami egyszerre kényelmes, divatos és bírja a hajnalig tartó táncot. Szerencsére az Arena Plaza széles kínálatából könnyen választhatunk, ráadásul most extra kedvezménnyel szerezhetjük be a legdivatosabb darabokat!
VIGYÁZZ, KÉSZ, FESZTIVÁL!

Rövidnadrág, trikó és egy kis extra

Ha nem csak egy estét szeretnénk végigmulatni, akkor bizony több szettel kell készülni! A legjobb, ha klasszikus, egymással jól kombinálható alapdarabokat dobunk be a bőröndbe, mint a farmer, a rövidnadrág, a könnyű trikó vagy a tornacipő. Fontos, hogy vigyünk egy kis extrát a fesztiválszettünkbe: lehet egy különleges szín, egy feltűnő hímzés vagy érdekes minta. Praktikus lehet még egy igazi jolly joker, az overall is. Ezt már csak néhány kiegészítővel és egy laza inggel kell megspékelni, hogy máris útra készek lehessünk.

Apró részletek

Sajnos az utóbbi időben nem volt kegyes az időjárás a fesztiválozókhoz, ezért ne induljunk el gumicsizma és esőkabát nélkül! Egy alacsony szárú csizmával akkor sem lövünk mellé, ha a múló zápor után újra kisüt a nap.

Ha fesztivál, főszerepben a kiegészítők! A szabály egyszerű: minél több, annál jobb! Virágkoszorú a hajba, napszemüveg és feltűnő karperec, vagy akár minden ujjunkra húzhatunk gyűrűt, senki nem fog furcsán nézni ránk.

Táska nélkül természetesen fesztiválozni sem lehet. Válasszunk olyat, amit könnyű viselni: nagyon praktikusak a most divatos hátitáskák, vagy a keresztben viselhető darabok.

VIGYÁZZ, KÉSZ, FESZTIVÁL!

Vásárolj és nyerj Sziget-jegyeket!

Ha még nem teljes a fesztiválszettünk, akkor június 15. és 17. között irány az Arena Plaza! Ezeken a napokon különleges akciók várják a fesztiválozókat. MasterCard vagy Maestro kártyával számos üzletben 20% kedvezménnyel vásárolhatunk, ráadásul megnyerhetjük a 40 db Sziget-napijegy vagy a 4 db 2 személyes Sziget-bérlet egyikét is!

További részletek: www.arenaplaza.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top