Aktuális

Négyen erőszakoltak meg Érden egy kolumbiai diáklányt

Elkábították, majd csoportosan megerőszakolták a fiatal lányt. Az eset évekkel ezelőtt történt, de eddig nem került nyilvánosságra.

Egy Németországban tanuló, kolumbiai egyetemista lány egynapos városnézésre jött Budapestre, majd a Népligetből busszal akart továbbmenni Pozsonyba, ám aznap oda már nem indult több járat, ezért úgy döntött, stoppolni fog – számolt be az esetről a Bors.

Négy férfi fel is vette őt, és azt ígérték, hogy 50 euróért elviszik Pozsonyba. Ám nem oda vitték, hanem Érdre, ahol altató-kábító italt itattak vele, majd a magatehetetlen lányt mind a négyen megerőszakolták. Az áldozat közben magához tért, próbált segítséget kérni, de hiába.

A nemi erőszakot követően az áldozatot a XI. kerületbe vitték, és ott hagyták.

A bűncselekmény még 2010 áprilisában történt, de csak most hozták nyilvánosságra. Az elkövetők tavaly május óta vannak előzetesben, idén májusban pedig vádat emeltek ellenük. Fegyházbüntetés, valamint közügyektől eltiltás büntetés kiszabását indítványozta ellenük az ügyészség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top