Aktuális

Nők nyakláncát a tépte le a rabló

Pénzre volt szüksége, hogy törleszteni tudja az adósságait az a szegedi férfi, aki 12 nő nyakláncát tépte a nyílt utcán. Az elrabolt ékszereket a zaciban értékesítette.

Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség a szegedi férfi ellen, aki a Tisza-parti városban tizenkét alkalommal tépett le nyakláncot viselői nyakáról, majd az így megszerzett ékszereket zálogházakban értékesítette.

A pofátlan rablót kilenc rendbeli kifosztás, két rendbeli, kisebb értékre, üzletszerűen és nemesfémre elkövetett lopás, valamint egy rendbeli rablás bűntettével vádolja az ügyészség. A vádirat szerint a férfi 2013 és 2015 között azért követte el a bűncselekményeket, hogy a megszerzett pénzből fizesse ki az adósságait.

Kilencszer idős vagy beteg nő volt az áldozata, egyiküket pedig, aki védekezett és próbálta megakadályozni, hogy letépje a láncát, a férfi bántalmazta, a nő a nyakán és a kezén könnyebben megsérült.

A fotó illusztráció
A fotó illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top