Aktuális

12 évet kaphatnak a hónapokra spájzba zárt kislány szülei

A vádiratból szörnyű részletek derülnek ki. A szülők kivették az általános iskolából a lányt, mert a gyermek ételt lopott. A kicsi nem kapott otthon elegendő ételt, ezért kényszerült arra, hogy osztálytársaitól vegyen el ételt.

 A szülők büntetésképpen a lányt eleinte este 9-től reggel 8 óráig a spájzba zárták, ahol törött volt az ablaküveg. Csak szülei felügyelete mellett mehetett még a mosdóba is. Novembertől már délután 3-tól bezárták. A spájz ajtaját függönnyel takarták el, küszöbét – a vizeletszag kiszivárgásának megakadályozása érdekében – ronggyal tömítették el a Bors információi szerint.

A felgyűlt ürüléket a gyermek az ablakon öntötte ki. A kislány alig kapott enni, 25 kilóra fogyott. A karácsony estét sem tölthette testvéreivel. Végül tavaly áprilisban ház előtt elmenő embertől kért kiabálva vizet, aki értesítette a rendőrséget. A szülők akár 12 évet is kaphatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top