Aktuális

Balaton Sound: videó is készült a DVBBS öltözőjébe érkező lányokról, megszólalt az egyik áldozat

Többen voltak, ezért érezték magukat biztonságban a DVBBS öltözőjébe invitált lányok. Hamarosan fény derülhet a részletekre, mert az esetről felvétel is készült.

 A Blikk úgy tudja, hogy a Balaton Soundon be volt kamerázva a backstage, így hamarosan kiderülhetnek a részletek a DVBBS öltözőkabinjába érkező lányokkal kapcsolatban, többek között az is, hogy pontosan ki adta nekik az ismeretlen eredetű italt. A felvételeket a rendőrség lefoglalta és vizsgálja.

 Közben a Borsnak egy közvetítőn keresztül megszólalt az egyik lány. A közvetítő szerint nem szexelni mentek az öltözőbe, autogramot akartak és közös fotót, tök jó bulinak tűnt számukra az egész. Többen voltak bent egyszerre, eszükbe sem jutott, hogy bajuk lehet. Azt mondták, hogy a zenészek kedvesek voltak velük végig. Szégyen­lik az egészet, annyiban tartják hi­básnak magukat, hogy bár száz­szor hallották már, mire kell oda­figyelni egy bulin, hogy ne essen bajuk, mégis önként és da­lolva belesétáltak a csapdába. Talán egyetlen ma­gyarázatot tudnak felhozni: többen voltak, ezért biztonságban érezték magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top