Aktuális

Égett a lelátó a női vízilabdameccsen

A tüzet női vízilabda-válogatottunk buzdítására gyújtották szerda este a szurkolók a margitszigeti uszodában. Káprázatosan kreatív feliratban lángolt a "Rióban is égjen a tűz" felirat. Két videó, amit látni kell.

Szó szerint parázs felvezetéssel indult a női vízilabda-válogatott olaszok elleni meccse szerdán este a BENU-kupán. Európa-bajnok csapatunk ugyan 10-7-re kikapott az olimpiai felkészülési tornán, ugyanakkor a szurkolók máris minden díjat besöpörtek a parádésra sikeredett ünnepléssel.

Rióban is égjen a tűz” – hirdette a molinó, amelyet görögtüzekkel világítottak meg a drukkerek, szó szerint lángokba borítva a margitszigeti uszoda lelátóját. Az üzenet valóban feltüzelte a lányokat, hiszen az első negyedben, a már szakadó esőben, négy gólt szereztek az olaszok ellen.

Parázs felvezetés a BENU-kupán! #polonemzetveletek

Magyar Vízilabda Szövetség (@mvlsz) által közzétett videó,

A folytatásban is remekelt a magyar csapat, aztán a végére a vihar és a zuhogó eső talán egy picit elmosta a lelkesedést. Ennek ellenére így is csodás este volt a BENU-kupa első napján, amit a szurkolók tovább fokoztak, mert az éjjel soha nem érhet véget…

1, 2, 3: ????????????Köszönjük nektek! #polonemzetveletek

Magyar Vízilabda Szövetség (@mvlsz) által közzétett videó,

(MVLSZ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top