Aktuális

Lúzer méregkeverőt fogtak Miskolcon

Növényvédőszerrel akarta eltenni láb alól volt barátnőjét egy férfi Miskolcon, miután nem tudott belenyugodni abba, hogy másnál kereste a boldogságot.

Mérget küldött volt barátnőjének egy 39 éves férfi, ezért súlyos testi sértés előkészülete miatt vádat emelt ellene az ügyészség. A zseniális  bűnözőnek cseppet sem nevezhető férfiú azt a tervet eszelte ki, hogy felkereste a lány új barátjának unokatestvérét, és átadott neki egy fiolát, majd arra kérte, hogy ugyan öntse már a lány teájába a tartalmát.

Lúzer méregkeverőt fogtak Miskolcon

A rokon azonban érthetetlen módon gyanakodni kezdett, és elmondta a nőnek, hogy volt párja mire kérte őt. Furfangos módon pár nap múlva egy közösségi oldalon levelet váltott a férfival, és arról tájékoztatta, teljesítette a megbízást, de arra hivatkozva, hogy a méreg nem volt hatásos, újabb adagot kért. Ezzel egy időben értesítették a rendőrséget, akik annak rendje szerint el is kapták a miskolci méregkeverőt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top