Aktuális

Magyar lányokat futtatott Dubajban a bűnszervezet

Bűnszervezetet kapcsolt le a rendőrség, amely 20-25 év közötti magyar lányokat szállított Dubajba. Az arab városban prostitúcióra kényszerítették a fiatal nőket.

A bűncselekmény elkövetésével a 33 éves D. Jánost és társait gyanúsítja a rendőrség. A bűnszervezet tagjai 2012 júliusától Svájcba, Németországba, Hollandiába és Belgiumba szállítottak többségében 20-25 év közötti fiatal magyar lányokat, akik az ellenőrzésük mellett bordélynegyedekben “dolgoztak”. A lányok jövedelmének jelentős részét elvették, amelyből saját luxusszínvonalú életüket finanszírozták.

2014 januárjától már Dubajba terjeszkedett a bűnszervezet. Az arab városba három fiatal nőt utaztattak, akiket szintén prostitúcióra kényszerítettek, és pénzüket is pontosan ugyanúgy vették el.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai másfél éves felderítő munkát és nyomozást követően még 2014-ben elfogták bűnszervezet hat tagját, akiknek előzetes letartóztatását a Miskolci Járásbíróság elrendelte. A büntetőeljárást a napokban befejezték, az iratokat vádemelésre megküldték a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Dubajban futtattak magyar prostituáltakat, lekapcsolta a bűnszervezetet a rendőrség

(Police)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top