Aktuális

Döbbenetes videóban alázza az ellenőr a 99-es busz utasát

Megdöbbentő esetet rögzített kamerájával egy utas a 99-es buszon. Az ellenőr mindenki füle hallatára durván alázza az egyik nőt, sőt már azt is felajánlja neki, elégítse ki orálisan. Az ellenőr bunkóságának a többi utas vetett véget.

Egészen megdöbbentő eset zajlott le a 99-es autóbusz egyik járatán. Az esetet rögzítő videó szerint az ellenőr először “csak” agresszíven követeli egy nő jegyét, majd fölé tornyosul, és szexuális tartalmú célzást tesz a láthatóan zavarba jött utasnak – konkrétan orális szexre buzdítja az asszonyt.

A rendkívül kínos és megalázó helyzetnek egy másik utas vetett véget, aki felszólította az ellenőrt, beszéljen tisztességesen a hölggyel.

Az utasok is értetlenül álltak a jegyellenőr tapló viselkedése előtt. Többen mondták, ilyen nyílt színi megaláztatást még életükben nem láttak. Az egész azzal kezdődött, hogy a férfi köszönés vagy bármilyen udvariassági formula nélkül odalépett a nőhöz, és közölte: jegyet! Nem cifrázta túl, bunkó stílusban beszélt a középkorú nővel, aki megszeppenve mondta, nincs menetjegye. És a megaláztatás csak ekkor kezdődött igazán. A többi utas nem bírta hallgatni és látni a jelentet, közbeléptek, és felszólították az ellenőrt, hagyja már abba a szidalmazást.

A jegy nélkül utazó nőt annyira megsajnálták a többiek, hogy gyorsan összeadták a pénzt, majd vettek neki egy vonaljegyet a most már szintén megsemmisült ellenőrtől. 1 pont az utasoknak!

Az esetről a BKK illetékesét a Blikk kérdezte, annyit mondtak el, a konfliktust gerjesztő férfi biztonsági őr – és nem ellenőr; elismerte, meglehetősen rosszul kezelte a helyzetet. A közlekedési vállalattól figyelmeztetést kapott, tanfolyamra küldték, ahol felkészítik a hasonló helyzetekre.

Nos, más országokban ezért azonnali kirúgásra, sőt talán még feljelentésre is számíthatott volna az önbíráskodó férfi…

És a döbbenetes videó a 99-es buszon történtekről

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top