Aktuális

Ürülékfolyamban rendezhetik az olimpia több versenyét is

Az olimpiai érmet senkinek sem garantálják, a hasmenést igen, annyira mocskos a Guanabara-öböl vize, ahol több versenyt is rendeznek.

Olimpiai pálya, mégis tele van ürülékkel, szeméttel és vírushordozó a Guanabara-öböl, ahol a hosszútávúszók, a szörfösök és a vitorlások küzdenek majd.

A szakértők szerint a legjobb megoldás, ha a sportolók nem nyitják ki a szájukat a vízben, így megúszhatják a rotavírust és azt a gyógyszerrezisztens szuperbaktériumot, amit az öböl vizében találtak.

Ürülékfolyamban rendezhetik az olimpia több versenyét is

Egy helyi gyerekorvos nem kertelt, szerinte a a versenyzők szó szerint emberi szarban fognak úszni, kockáztatva, hogy elkapnak valamilyen fertőzést.

Bár Brazília az olimpiai pályázatában még azt vállalta, hogy négymilliárd dollárt költ a város szennyvízkezelésére, ennek csak töredékét, 170 milliót fordítottak erre. Ez arra volt elég, hogy a vízben lévő vagy lebegő tárgyakat lehalásszák – írja a 444.hu.

A hírek szerint az olimpiai falu is katasztrofális állapotban van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top