nlc.hu
Aktuális
Ez történik ma: hidegfront, záporok

Ez történik ma: hidegfront, záporok

Ez történik ma, Budapesten csütörtök reggel 05:21-kor kel fel a Nap és 20:18-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. VII. 28.

Mai mottónk:

“Utólag minden teremtő ötlet roppant logikusnak tetszik. Az egytől százig terjedő számokat mintegy öt másodperc alatt össze lehet adni egy olyan gondolati elv alapján, amely utólag okoskodva teljesen logikus – de ahhoz, hogy valaki eljusson ehhez az elgondoláshoz, kreativitásra volt szükség.”

Edward de Bono

Ez történik ma: hidegfront, záporok

Névnap:

Július huszonnyolcadikán van Szabolcs, Adna, Nauzika és Szerénke napja.

Július huszonnyolcadikán született:

Nyírő József író, Bálint György mezőgazda és Jackie Onassis.

Időjárás:

Csütörtökön egy gyenge hidegfront sokfelé okoz záport, zivatart, felhőszakadást, sőt akár jégesőt is. Az északi, északnyugati szél a zivatarok környezetében viharos széllökésekké fokozódhat. Hajnalban 16-22 °C, napközben 25-32 °C várható, a zivatarok után persze valamivel hűvösebb lesz. Gyenge hidegfronti hatás.

Napi horoszkóp:

A Tűz jegyűek számára ezt jósolja csütörtöki horoszkópjuk: “Fontos, hogy felfedezd a mai napban rejlő gyógyító lehetőségeket. Úgy érezheted, hogy a lelked tele van korábbi csatározások sebeivel, és talán úgy is érzed, hogy ezek a sebek már elkezdtek megjelenni a fizikai valóságodban is.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top