Aktuális

A rabokkal szexelt a veszprémi börtönőrnő

Szépségszalonbérlet, wellnesshétvége – ezekért cserébe intézett engedményeket a raboknak a veszprémi börtön egyik női alkalmazottja. És még bájait is felkínálta nekik. Az elítéltek örömmel éltek a lehetőséggel, és köszönték a külön szabadságot is.

Szépségszalonbérletért cserébe hosszabb eltávozás, wellnesshétvégéért kevésbé szigorú bánásmód? Ugyan melyik börtönlakó utasítaná vissza a lehetőséget, főként ha az még további extrákkal is jár.

Egy névtelen bejelentés szerint ugyanis igencsak kivételezett helyzetben találta magát két elítélt a veszprémi börtönben. Az egyik smasszernő nem csupán több szabadságot biztosított a raboknak, de még szexelt is velük.

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés miatt máris nyomoz az ügyben, az eljárás ugyanakkor ismeretlen tettes ellen folyik. A feljelentés szerint a börtönőrnő wellnesshétvégéért, szépségszalon- és mozibérletért cserébe büntetés-félbeszakításokat, eltávozásokat és egyéb engedményeket intézett két, többszörös visszaesőként fogva tartott rabnak. A Blikk információi szerint egyiküket hat évre ítélték rablásért, míg a másik kivételezettet tíz év szabadságvesztéssel sújtotta a bíróság.

A rabokkal szexelt a veszprémi börtönőrnő

A névtelen feljelentő úgy tudja, a nő többször szexelt az egyik fogollyal, a találkozókat maga kezdeményezte.

Szalai Tímea, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője ugyanakkor arról tájékoztatott, a börtönökben szigorú szabályok szerint zajlik az elítéltek jutalmazása és fenyítése is. A börtönőrök nem tudják elintézni a rabok büntetés-félbeszakítását vagy a hosszabb eltávozásokat, mert ezekről mindenkor az intézetparancsnok több munkatárs javaslata alapján dönt. Ugyanakkor minden panaszt és feljelentést kivizsgálnak, és bizony előfordul, hogy a bejelentésnek semmilyen alapja nincs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top