Aktuális

Paprikába töltötték az amfetamint – videóval

Paprikába rejtve kereskedtek az amfetaminnal Kisvárdán. A rendőrség a rajtaütés során lefoglalta az álcázott drogot, a házkutatások során kendertöveket is találtak.

A kisvárdai parkolóban bonyolított drogügyletet két ukrán férfi tegnap délután. Épp zöldpaprikába rejtett amfetamin cserélt gazdát, amikor a rendőrség nagy erővel lecsapott. A megriadt rossz fiúk a paprikába töltött kábítószert egy festékes vödörbe rejtették, de már késő volt.

Paprikába töltötték az amfetamint - videóval

 

A két ukránt a helyszínen őrizetbe vették, egy feltételezett magyar társukat pedig jékei lakásán fogták el a rendőrök. A lakásban találtak még száz gramm kábítószergyanús port és 33 gramm növényi törmeléket is. A forró nyomon elinduló rendőrök felkerestek pár fogyasztót is, az egyik kertjében tizenöt tő indiai kendert vettek észre, és a gyorsteszt is jelezte a kábítószert a 21 éves férfi szervezetében. Az ő esetében külön eljárást indít a rendőrség.

Forrás: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top