Aktuális

Buszon raboltak, keresi őket a rendőrség – döbbenetes videó

A Rákosmentén közlekedő 97E autóbusz kamerája rögzítette a rablást és annak három elkövetőjét. A döbbenetes videón jól látszik, amint leszakítják az áldozat nyakláncát, sőt még két doboz sört is elvesznek tőle. A rendőrség keresi a tetteseket.

Három férfit keres a rendőrség, akiket az Örs vezér tere és Rákosmente között közlekedő 97E autóbusz kamerája rögzített. A döbbenetes videóban a huligánok fényes nappal az egyik utashoz lépnek, letépik a nyakláncát, és még két doboz sört is elvesznek tőle.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőr-kapitánysága ismeretlen tettesek ellen rablás bűntette miatt nyomoz. A két férfi május 1-jén délután fél 4 körül követte el a rablást, amelyben segítette őket egy harmadik idősebb társuk is. A rablók a 17. kerületi Olcsva utcai megállóban szálltak le a járműről.

A rendőrség kéri, aki bármilyen információval rendelkezik a rablásról, szemtanúja volt, vagy felismeri a videóban látható férfiakat, jelezze a 253-2340-es telefonszámon, vagy hívja az ingyenes 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöldszámot, de bejelentést tehet a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívószámok valamelyikén is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top