Aktuális

Vicces kedvében kihívta a rendőröket, jól megbüntetik érte

Azzal hívta fel az újlétai férfi a rendőrség segélyhívó számát, hogy betörtek a házába. A rendőrök kivonultak a helyszíneléshez, aztán gyorsan fény derült a telefonbetyárkodásra.

A rendőrség segélyhívó számát tárcsázta és tett bejelentést szerdán délelőtt egy Balogh István néven bemutatkozó férfi. A telefonáló azt állította, betörtek az újlétai házába. A körzeti megbízottak kimentek a megadott lakcímre, ahol a tulajdonos meglepődve mondta, nála semmilyen bűncselekmény, betörés nem történt.

A rendőrök felhívták az ügyben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának ügyeletesét, aki lejátszotta a bejelentésről készült hangfelvételt a kollégáknak.

A körzeti megbízottak a hangfelvétel alapján felismerték az egyik helyi férfit, akinek az otthonához hajtottak, és kérdőre vonták a betelefonálással kapcsolatosan. A 41 éves férfi beismerte, hogy álnéven ő telefonált, amiért a rendőrök elfogták, és előállították a Vámospércsi Rendőrőrsre. A telefonbetyárt valótlan bejelentés szabálysértése miatt miatt meghallgatták, és őrizetbe vették. A férfi nem tudott magyarázatot adni tettére, hívását viccnek szánta.

(Dehir)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top