Aktuális

Újra sorozatgyilkos tart rettegésben egy amerikai nagyvárost

Ötvenezer dolláros vérdíjjal próbálják elfogni a sorozatgyilkost, aki miatt most senki sem alszik nyugodtan Phoenixben.

Egy évtized után újra sorozatgyilkos szedi áldozatait Phoenixben, akit nagy erőkkel keresnek a hatóságok.

A gyilkos Phoenix két, főleg spanyol ajkúak lakta negyedében vadászik áldozataira, akiket rendszerint éjszaka lő le otthonuk előtt. A gyilkosságsorozat március közepén kezdődött egy, a barátaival az út szélén álldogáló 16 éves fiú lelövésével. 

A legsúlyosabb, június 12-én történt esetben két, autóban beszélgető és zenét hallgató felnőtt nőt és egy 12 éves lányt lőtt agyon a tettes, aki rendszerint maga is autóból vagy onnan rövid időre kiszállva öli meg áldozatait. A nőket az autó utasoldala mellől lőtte le, nyolc golyót eresztett beléjük.

A hatóságok 50 ezer dollár nyomravezetői díjat tűztek ki, és fantomképet tettek közé a feltételezett tettesről, aki szemtanúk leírása szerint maga is egy spanyol ajkú fiatal férfi lehet. Indítéka ismeretlen. 

Phoenixben 2005-2006-ban hat ember halt meg és 19 sebesült meg egy támadássorozatban, amelynek célpontjait látszólag véletlenszerűen választották ki. Az ügyben két férfi került rács mögé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top