Aktuális

Így összetartanak a magyar sportolók Rióban

Kovács Sarolta öttusázó azért fog szurkolni szombaton, hogy ami neki nem sikerült, az jöjjön össze barátjának, Demeter Bencének az olimpián.

A gyengén sikerült vívás és a lovaglásban elért rontások miatt nem tudtak a magyarok az élmezőnyben végezni a nők öttusaversenyében: Kovács Sarolta a 17., Földházi Zsófia a 27. lett.

Az idei világbajnok Kovács – aki különleges körömfestéssel versenyzett – úgy érezte, hogy mindent megtett, de ez most ennyire volt elég. Bizakodva várja a folytatást, és már a 2020-as olimpiát tervezi. 

Így összetartanak a magyar sportolók Rióban

“Londonban még egy éretlen kislány voltam, de sokat változtam az elmúlt négy évben, komolyabb, magabiztosabb lettem. Még jobban ki kell zárnom a külvilágot, és csak magamra figyelni. Ha a következő négy évben is ennyit tudok fejlődni, akkor Tokióban bármi lehet” – mondta.

A 25 éves öttusázó szombaton is ott lesz a Deodoro Parkban, hogy barátjának, Demeter Bencének drukkoljon.

“Nagyon izgulós vagyok, a fiúk versenyén kívülről még jobban izgulok, mint a sajátomon. Remélem, Bence mellé áll a szerencse, és ami nekem nem sikerült, az neki összejön.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top