Aktuális

Ez történik ma, River Phoenix szülinapján

Budapesten kedden reggel 05:55-kor kel fel a Nap és 19:37-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. VIII. 23.

1939-ben ezen a napon írták alá a Molotov és Ribbentrop külügyminiszterek nevével fémjelzett szerződést Moszkvában. 1970-ben pedig ekkor született a tragikus sorsú River Phoenix filmszínész.

Ez történik ma, River Phoenix szülinapján

Mai mottónk:

“Nemrég múltam huszonöt. A szívem eddig nagyjából 900 millió alkalommal húzódott össze. Teljes kötelességtudattal és tévedhetetlenül teljesítve a feladatát, hogy életben tartson. Köszönöm, drága Szív, hogy elvégzed ezt a monoton munkát a kedvemért!” – Johannes Hinrich von Borstel

Névnap:

Augusztus 23-a Bence, Árven, Aszter, Rózamari és Zekő napja.

Augusztus 23-án született:

Berze Nagy János néprajzkutató, River Phoenix színész és Kobe Bryant kosaras.

Időjárás:

Kedd reggel dél–délnyugaton még lehet némi eső, de később ott is eláll. Másfelé viszont felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap is. Többfelé élénk, erős lesz az északias szél. Hajnalban 12–18 °C, délután 23–28 °C között alakul a hőmérséklet. 

Horoszkóp:

A Föld jegyűek számára ezt jósolja a keddi horoszkóp: “Ma válaszd azt, hogy megteszed azt a lépést, amit egészen eddig halogattál.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top