Aktuális

Ryan Lochte – A világ kínosabb interjúja került elő

A Ryan Lochte-botrány felkorbácsolta az internet tengerét is, és felszínre dobott egy 2013-as videót egy interjúról, amit a FOX 29-es csatornájának adott az amerikai olimpikon. A két riporter sírva röhög a végén, mert Lochte annyira laza.

Előkerült az internet mélyéről az a 2013-as Ryan Lochte-videó, ami talán a legkínosabb sportolóval készített beszélgetés a televíziózás történetében. Pedig szépen indul, egy olyan átlagos riporteri kérdéssel, hogy “Mit csinálsz?”, de Lochte nem sétál bele a csapdába, visszakérdezve válaszol: “Mit nem csinálok?” Aztán azt mondja: “Teljesen más vagyok az olimpián, ott nincs semmi más számomra, csak az úszás. De szeretek kimenni, és jól érezni magam, táncolni, lógni a barátaimmal, vicces dolgokat csinálni, mint a kosárlabda, görkorcsolya.”
“Mit kell tennie valakinek, hogy felkeltse az érdeklődésed?” – kérdezi az egyik riporter Lochtét.

Lochte hosszú hallgatás után csak annyit tud felelni, hogy “Hogy tényleg kedveljem”. Aztán “Filozófiám, hogy ha éjszaka legény vagy, legyél reggel is az”.Akkor ezek szerint te követed ezt?” – kérdez vissza a riporternő. Lochte pedig:  “Úgy értem, hogy mostam a fogam, és ott voltak kamerák, én meg szóltam, hogy hát ti mit csináltok, srácok?” A riporternő visszakérdez, hogy egy valóságshow stábja követi a fürdőszobába? Mire Lochte: “Ez olyan, mint egy tükör mosdóval, ami neked is van a fürdődben.”

A sűrűn vágott felvételen itt elköszönnek az úszótól, majd könnyesre röhögi magát a két tévés a bejátszott fotókon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top