Aktuális

Részegen visszament a boltba a soproni bugyitolvaj

Éjszaka, egy bukóra nyitva hagyott ablakon át surrant be a tolvaj egy soproni fehérneműboltba, másnap aztán visszament megnézni a helyszínelést, azonnal elkapták.

Árukészlet a földön, kiürített pénztartó – nem ez az a látvány, amiről egy tulajdonos álmodik, amikor reggel kinyitja a boltját. Marton Jánosné azonnal hívta a férjét és a rendőrséget, vigyázva, hogy nehogy tönkretegye a nyomokat.

A Kisalföld cikke szerint a tolvaj a szellőzés miatt bukóra állított ablakszárnyon keresztül nyúlt be, kinyitotta a másik ablakszárnyat, így jutott be nagy nehezen az üzletbe. Átkutatta a helyiséget, magához vette az összes váltópénzt, s magával vitt különböző női fehérneműket, mintegy huszonötezer forint értékben.

Megjelentek a rendőrök, nekiálltak helyszínelni, amikor megérkezett egy nő a soproni üzlet környékére és megállt a pinceablaknál. Zavart viselkedése gyanús lett a nyomozóknak, akik egyből magukkal vitték a kapitányságra, ahol a nő – miután kijózanodott ittasságából – beismerő vallomást tett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top