Aktuális

Horrorsérülést okozott az internetkábel

Nyakánál fogva akadt fent két kábelben egy motoros Monostorpályi belterületén. A kábelek mélyen bevágódtak a nyakába, csípője zúzódott, motorja összetört.

Nem sodronykötél az erdőben, hanem internetkábel Monostorpályi belterületén vágta le majdnem a fejét egy motorosnak, aki a lassú tempónak és védőfelszerelésének köszönheti, hogy túlélte a balesetet. A dehir.hu információi szerint a baleset a helyi idősek otthona előtt történt, a balesetet okozó kábelek pedig a polgárőrök szemközti pihenőhelyére továbbították az internetet.

A balesetben sérült férfi nyakán két vágás van, testét horzsolások borítják, zúzódott a csípője bal oldala, és jelenleg csak járókerettel tud járni. A gerince szerencsére nem sérült meg.

A település polgármestere, Szabó József is úgy tudja, hogy két internetkábelről van szó, amit szakember húzott át az úttest felett. Azt egyelőre senki sem tudja, hogy kerülhetett nyakmagasságba a kábel. Szemtanúk egy teherautót láttak a motoros előtt elhaladni az úton, feltételezhető, hogy annak a teteje akadt bele a kábelbe és húzta lejjebb.

A rendőrség mindenesetre foglalkozás körében elkövetett gondtalan veszélyeztetés ügyében kezdtek nyomozni, azt vizsgálja, hogyan kerülhetett olyan alacsonyra az a két vezeték. 

A motoros horrorsérüléseit itt nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top