Aktuális

Eltűnt egy beteg egy budapesti pszichiátriáról

Aki látja esetleg, ne ijedjen meg tőle, viszont értesítse a rendőrséget!

A szegedi Táncsa Tamás gyógyszerei beállítására került a budapesti Nyírő Gyula Kórház pszichiátriájára. Augusztus 26-án azonban az esti vizitnél észrevették, hogy eltűnt.

A 42 éves férfi 180 centi magas, a súlya 90 kg, szakállas, bajuszos, kicsit őszülő, barnás haja van. Az eltűnésekor viselt ruházata nem ismert, de általában melegben is kabátban jár és kékes- szürkés felsőt visel. Igazolvány és pénz nincs nála, a telefonja pedig ki van kapcsolva.

A legfrissebb információk szerint eltűnése óta Csömörön bukkant fel.

Tamás pszichiátriai beteg, de nem veszélyes, nem bánt senkit. Visszahúzódó, nem barátkozó. Cigarettázik, de alkoholt, drogot nem fogyaszt. 

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top