Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Aktuális

Magára hagyta az utcán a kisbabáját, keresik az anyát

Babakocsiban fekvő tizennégy hónapos gyermekét hagyta az utcán a nő, majd ismeretlen helyre távozott. A rendőrök keresik az anyát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába augusztus 31-én az esti órákban arról érkezett bejelentés, hogy Budapesten a XX., Pozsonyi utcában egy, a bejelentő által nem ismert nő egy babakocsiban kisbabát hagyott az utcán, majd ismeretlen helyre távozott írja a police.hu. A kisbabát a mentők megfigyelésre kórházba vitték.

A nyomozók megállapították, hogy a fiatal nő azonos Kósa Renáta budapesti lakossal, aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki. A nő 33 éves, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja váll alá ér, sötét vörös színű.

police.hu
Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Kósa Renáta tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06/20 324-4130-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címlap

top