Aktuális

Kolozsváron elfogták a nyíregyházi gyilkost

24 órán belül elfogta a rendőrség a nyíregyházi gyilkost. A férfit Kolozsváron tartóztatták le a rendőrök. A gyilkosságot feltételezhetően féltékenységből követte el.

Carmen Jucan, a Kolozs megyei rendőrség képviselője mondta el, hogy a nagyváradi férfit közép-európai idő szerint nem sokkal délután két óra után Kolozsváron tartóztatták le.

A nyíregyházi gyilkossággal gyanúsított 54 éves román férfit Kolozsváron, a Constantin Brancusi utcában fogták el a rendőrök, akit a bűncselekmény elkövetése óta nagy erőkkel keresett a magyar rendőrség, ellene nemzetközi elfogadó parancsot is kiadtak. A férfi a Nyíregyházán található Friss utcai otthonában megölt egy nőt, férjét pedig életveszélyesen megsebesítette.

A Digi24 televízió tudósításából azt is tudni lehet, hogy a gyanúsítottat egy kolozsvári lakásban fogták el a rendőrök, ahol fegyvert is találtak. Egyelőre csak feltételezik, hogy ezzel követte el a férfi a gyilkosságot.

A gyilkos a nyíregyházai Friss utcából Kolozsvárra szökött

(Transindex)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top