Aktuális

Idős nőket foszott ki az internetes szerető

Egy hetvennégy éves nő egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg egy szimpatikus fiatal férfival, aki egyből kölcsönkért. Nem volt gyanús.

Pár napja ismerkedett megy kecskeméti nő és egy bugaci férfi egy internetes társkeresőn. A férfi másnap felkereste a hetvennégy éves nőt a lakásán, és kölcsönkért tőle ötvenezer forintot. A nő – ki tudja miért – átadta a bankkártyáját, amivel a férfi fel is vette a pénzt. A bizonyára megnyerő modorú, a nőnél harminc évvel fiatalabb férfi további 200 ezer forintot és egy laptopot kapott kölcsön úgy, hogy szeptember 2-án visszaadja.

A nő azért nem várta meg a dátumot, mert a férfi még aznap több mint félmillió forint értékben műszaki cikkeket vásárolt a nála felejtődött bankkártyával.  A rendőrség közbelépett, és augusztus 31-én őrizetbe vette a negyvennégy éves bugacit, aki több hasonló bűncselekménnyel is gyanúsítható – olvasható a hatóság oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top