Aktuális

Kis híján minden robbant Mezőkövesden

A szerencsén és a tűzoltók gyorsaságán múlott, hogy nem robbant fel a környék Mezőkövesden csütörtökön este, amikor kigyulladt egy raktárépület a Meggy utcában.

A közel hatszáz négyzetméter alapterületű raktárépület egyik oldalfala és a tetőszerkezet nagyobb része lángolt csütörtök este Mezőkövesden. A telephely udvarán egy kisteherautó teljesen kiégett, egy másik teherautó pedig jócskán megrongálódott. A lángok a közeli lakóházakat is veszélyeztették, az egyik ház melléképületére át is terjedt a tűz, amelyben szerencsére csak kisebb kárt okozott.

A tűzesethez a mezőkövesdi mellett a füzesabonyi és az egri hivatásos tűzoltókat, illetve a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották. A tűzoltók öt vízsugárral oltották el a tüzet, közben pedig arra is ügyeltek, hogy a környező lakóépületekre nehogy átterjedjenek a lángok. A tűzoltás közben négy sértetlen PB-gázpalackot és egy gázüzemű targoncát találtak, melyek kis híján óriási robbanhattak volna, amibe jobb nem is belegondolni. A lánglovagok kivitték a palackokat és a targoncát a raktárépületből, majd nagy teljesítményű ventilátorral szellőztették át a csarnokot.

A tűzben nem sérült meg senki, ugyanakkor az anyagi kár több millió forint.

Raktárépület gyulladt ki Mezőkövesden a Meggy utcában

Eloltották a lángokat Mezőkövesden a tűzoltók

A tűzoltóknak hála, hogy nem robbant fel Mezőkövesden ar raktárépület (fotó: Tóth Balázs - MTI)
A tűzoltóknak hála, hogy nem robbant fel Mezőkövesden a raktárépület – fotó: Tóth Balázs, MTI

 

(BOON)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top