Aktuális

Egy világ gyűlöli ezt a tinit

Aryana állatokat öl szórakozásból, és szívesen pózol a tetemekkel. Egy egész világ utálja.

Alig egy hete zaklatta fel az internetet az a 12 éves amerikai tinilány, aki fiúzás helyett inkább egzotikus állatok leölésével és tetemük melletti pózolással tölti szívesen az idejét. Egy reggeli műsorban annyira lefagyott, hogy apja volt kénytelen válaszolni helyette – idézi fel a Dailymail.

Amerika jelenleg leggyűlöltebb figurája Aryana Gourdin, aki halott zsiráfok, zebrák és egyéb egzotikus afrikai állatok teteme mellett pózol, és az erről készült fotókat büszkén meg is osztja a világgal. Aryana 12 éves, és Utahban él az édesapjával. A tini vonzódása a nagy és halott állatokkal pózoláshoz eljutott a Good Morning Britain szerkesztőihez is,akik élő adásban készítettek vele interjút.

A műsorvezető, Piers Morgan többször is megkérdezi a lánytól, hogy érezné magát, ha ő megölné a macskáját, majd annak tetemével készült közös fotót feltöltené az internetre, hogy megossza örömét másokkal is? Ám a lány egyszer sem tud válaszolni, mindig az apja szólal meg helyette.

Apunak egyből leesik, hogy ez egy trükkös kérdés. Megpróbálja kifejteni, hogy a vadászat nem ugyanaz, mint amit a kérdésben állítanak. Ők sosem öltek házi kedvenceket, és a legtöbb vadász nem is tesz ilyet. “Viszont a zsiráf nem kisállat” – ezt már Aryana szájából hangzik el, nagyjából az első mondata az interjúban.

Apja és lánya is végig “Stand up to anti-hunter bullying” (Állj ki a vadászellenes zaklatás ellen) feliratú pólóban ülnek a rövidke interjú alatt, amiből kiderül még az is, hogy harmadik generációs vadászcsaládról van szó. Megtudjuk, hogy Aryanának nincs bűntudata és nem fog pár fenyegető Facebook-üzenet miatt felhagyni a tradícióval, amiben édesapja a legnagyobb pártfogója.

A vadászfamília tagjai  ijesztőnek tartják az őket érő halálos fenyegetéseket. Szerintük nyugtalanító, hogy némelyik ember többre tartja az állatok életét az emberekénél.

Miután a zsiráffal pózolós kép miatt a megszokottnál is több támadást kaptak, Aryana apja azzal próbálta elvenni kislánya tettének élét, hogy a zsiráf halálával más zsiráfoknak több élelem jut majd. Apja és lánya már öt éve vadászgatnak együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top