Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Aktuális

Jazzy Fesztivál

Candy Dulfer - Geszti Produkció - Random Trip All Stars - St. Martin

Idén szeptember 15-én Geszti produkció kezdi a fesztivált. Geszti Péternek néhány hónapja jelent meg új zenei anyaga GESZTI: Létvágy néven, de a koncerten  felcsendülnek a Rapülök, a Jazz+Az, és a Gringo Star dalai is, Jazzesre áthangszerelve. Geszti Péter különleges repertoárral lép színpadra, új lemezének vendégelőadóival, Pély Barnával, Váczi Eszterrel és Gereben Zitával.

Jazzy Fesztivál

Másnap, szeptember 16 -án a szaxofon királynője,  Candy Dulfer ad koncertet.  A hölgy minden kétséget kizáróan az európai Jazz kiemelkedő fúvósa, funky dalai mellett olyan világslágereket is jegyez, mint a Lily was here vagy a Pick Up the Pieces.

Jazzy Fesztivál

Szeptember 17-én a Random Trip All Stars lép a Jazzy színpadra, ráadásul egy igazi szuperválogatottal:  a formációban ezúttal  Tóth Vera, Fábián Juli, Dés László, Barabás Lőrinc, Tátrai Tibor, Romhányi Áron, Zentai Márk, Vígh Arnold, Gábor Andor, Delov Jávor és DJ Q-cee izzítja a hangulatot. A program lüktető alapokon egy hatalmas improvizáció, ahol a művészek egymást inspirálják. Ezekkel a fellépőkkel és a Jazzy Fesztivál közönségével, minden bizonnyal egyszeri és megismételhetetlen koncert lesz.

A fesztivál Szeptember 18-án St. Martin koncertjével zárul. A szaxofonos itt  mutatja majd be új lemezét, amelyet a Molnár Dixiland Band-del készít.  A szerzeményekkel visszahozzák a jazz aranykorát, a harmincas évek Amerikáját, a SWING zenét. St. Martin virtuóz szaxofon játéka új a swing egy új arcát mutatja be.

Bővebben a Jazzy Fesztiválról »

Jazzy Fesztivál

 

Címlap

top