Aktuális

Hat napot várt a kórház előtt gazdájára ez a kutya

Végigvárta a kórház bejárata előtt gazdája hatnapos kezelését egy hűséges kutya Spanyolországban. Az egy hét alatt médiasztárrá vált az országban.

Nem mindennapi hűségéről tett tanúbizonyságot egy kutya Spanyolországban, amikor hat napot ült egy kórház bejárata előtt, míg a gazdája az egyik kórteremben lábadozott vakbélműtétje után – írja a The Local. A kutya ücsörgése közben igazi médiasztárrá vált, miután a kórház feltöltött róla egy képet a Facebookra.

A kutya gazdája, a huszonkét éves Sandra Iniesta két hete került kórházba vakbélgyanúval. Amikor a lányt bevitték a kórházba, a kétéves Maya leült a kórház ajtaja elé, és nem volt hajlandó elmozdulni onnan senki kedvéért sem, még Sandra apukája sem tudta elcsalogatni.

A kórház személyzete hamar megkedvelte, és saját Facebook oldalukon közzétették a gazdájára váró, hűséges akita inu fényképét. Mikor Sandra szombaton kijött a kórházból már egy médiasztár kutya várta az ajtóban. A lány a helyi újságnak elmondta, hogy Maya nem csinált semmit másként, mint ahogy Barcelonában szokta: az ajtóban várja, hogy gazdája visszaérjen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top