Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Aktuális

Otthont keresek!

Airbnb-lakásokból kampányolnak az Illatos úti kutyák

Online örökbefogadási kampány indult az Illatos úton élő kutyák számára: Dolly, Pupi, Bandita és a többiek három Airbnb-lakás hirdetéseit foglalták el, és alig várják, hogy valódi otthonra találjanak. Az örökbefogadók ráadásul most meg is kaphatják a meseszép lakások bármelyikét három napra, hogy ott jobban megismerhessék egymást újdonsült kedvencükkel.

Otthont keresek!

Az “Otthont keresek” akció célja, hogy az örökbefogadást a közbeszéd tárgyává tegye: kutyát hazavinni most egyszerű, ingyenes és segítséget is kapunk hozzá. Az örökbefogadóknak ráadásul egy kis plusszal is kedveskednek: aki hazaviszi az Illatos úti kutyák bármelyikét, három napra kiveheti a három Airbnb-n szereplő lakás egyikét 2700 Ft/éj áron. Ez az Airbnb által engedélyezett legalacsonyabb ár.

Otthont keresek!

A lakások profiljain – itt, itt és itt – az árva kutyák elfoglalták a nappalit, a konyhát és még a fürdőszobát is – így várják, hogy elhagyhassák az Illatos utat újdonsült gazdijukkal.

Otthont keresek!

A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálata (Illatos út) folyamatos helyhiánnyal küzd: az összesen 94 férőhelyen sokszor 120-130 kutya és macska él. Ezért indult most az Erste Bank támogatásával ez a különleges örökbefogadási kampány. Nem győzik hangsúlyozni: aki innen fogad örökbe állatot, két életet is megment. Azét, akit hazavisz és azét is, aki a helyére érkezik, és esélyt kap egy új otthonra.

Otthont keresek!

Az “Otthont keresek” akcióról bővebb információk a Facebookon: bit.ly/otthont_keresek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top