Aktuális

Angolul akartak szexre kényszeríteni egy nőt az Erzsébetvárosban

Szerencsére a tettest elijesztették a lakók, így a megtámadott nő fizikailag nem sérült meg. A szatírt keresi a rendőrség.

Szexuális kényszerítés kísérlete miatt indítottat büntetőeljárást a VII. kerületi rendőrök, miután egy ismeretlen férfi hétfőn fél kilenc körül egy Budapest VII., Holló utcai házba bement egy ott lakó nő után és a nyakát megragadva magához rántotta, neki angolul szexuális ajánlatot tett.

A sértett próbált kiszabadulni a szorításából, de a férfi ezt nem engedte, a nő magyarul és angolul elhangzó felszólításaira nem reagált, cselekményét tovább folytatta. A nő segélykiáltásaira a ház lakói kijöttek, ezért a szatír elengedte a nőt, és elmenekült a helyszínről.

A támadás következtében személyi sérülés nem történt, a feltételezett elkövetőről pedig grafika áll rendelkezésre: 

Angolul akartak szexre kényszeríteni egy nőt az Erzsébetvárosban
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, munkaidőben hívja a 06-1-461-5170 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top