Aktuális

Eltűnt Farkas Flórián Walter

Két napja távozott a munkahelyéről a szegedi Farkas Flórián Walter, ám azóta nem adott életjelet magáról. Hozzátartozói aggódnak, a rendőrség keresi.

Farkas Flórián Walter szeptember 21-e óta nem adott életjelet magáról, amikor pisztáciazöld, JAS 166 forgalmi rendszámú VW Passatjával elhajtott szegedi munkahelyéről, a felkutatására tett intézkedések nem hoztak eddig eredményt.

Farkas Flórián Walter 42 éves, 186 cm magas és mindössze 75 kilogramm, nagyon vékony testalkatú, erősen őszülő sötétbarna, normál vágású hajjal. Arca keskeny, hosszúkás, sötétbarna borostás. Szeme színe barna, fogazata a dohányzás miatt sárgás.

Farkas Flórán Walter - Fotó: police.hu
Farkas Flórián Walter – fotó: police.hu

Eltűnésekor szobafestő-munkaruhája volt rajta, ami egy fehér, de festékfoltos kantáros nadrágot és egy zöld pamutpólót jelent. Munkáscipőt vagy lyukacsos szilikonpapucsot viselt.

Aki tudja a fenti fénykép alapján felismeri Farkas Flórián Waltert, az keresse fel a rendőrséget, vagy hívja az 107-es, 112-es vagy a 562-400/17-38-es telefonszámok bármelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top