Aktuális

Vibrátor, gyémánt, lőszer – ezeket találják a szállodai szobák takarítói

Te mit hagytál már a szállodában? Van, akinek a kutyája nem hiányzott vagy épp a műfogsora. De találtak ebben a szezonban golyóálló mellényt és persze vibrátort is.

A szallas.hu idén is közzétette, milyen érdekes vagy épp érdektelen tárgyakat felejtenek ott szálláshelyükön a vendégek. A négyszáz partner közös válaszaiból kiderül, hogy szinte minden tizedik vendég otthagy valamit a szállodában, no nem direkt. A legtöbbször gyermekjátékokat és ruhaneműket hagynak ott a hazai szálláshelyeken, de előkelő helyen állnak a mobiltöltők, a telefonok és az ékszerek is.

A legfurább ottfelejtett dolgok

Ebben a szezonban a szállodai szobákban hagyott legfurább dolgok között volt szendergő kutya, amit nem vett észre a gazdája. Volt golyóálló mellény és éles lőszer, amit nem egy titkos ügynök, hanem egy vadász felejtett a szobában. Természetesen találtak vibrátort és szexi fehérneműket, injekciós tűket fecskendővel, fogsort, gyémánt fülbevalót, preparált skorpiót vagy épp háromszázezer forint készpénzt. A számos mobiltelefon és laptop említést sem érdemel.

Mi lesz velük?

A kiskutyáért visszajöttek, mert annak a hiánya hamar feltűnt a gazdájának. Viszont a statisztika szerint csak minden huszadik vendég jelentkezik az elhagyott cuccaiért. A vendéglátósok rugalmasak, hajlandók postázni is a náluk hagyott értékeket, de az sem ritka, hogy a következő szezonig tárolják őket. Minden tizedik szállásadóval megtörtént már az, hogy olyan dolgot kért rajta számon egy volt vendég, amit nem is hozott magával az útra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top