Aktuális

Teréz körúti robbanás: titokzatos zacskós embert láttak a helyszínen

Egy szemtanú új részletről számolt be a rendőröknek.

Szombat éjszaka 22 óra 30 perc körüli a VI. kerületben, a Teréz körút és a Király utca sarkán robbanás történt, amelynek egyelőre nem tudják az okát. 

 “A robbanás következtében a Budapesti Rendőr-főkapitányság két gyalogos járőre megsérült – mindkettőjüket kórházba szállították. A rendőrség a robbanás körzetét lezárta, és megbizonyosodott arról, hogy további sérültek nincsenek” – írta korábban a police.hu.

Terézvárosi robbanás: titokzatos zacskós embert láttak a helyszínen

A hvg.hu értesülése szerint nem kizárt, hogy kifejezetten azt a rendőrpárost vették vele célba, akik a robbanásban megsérültek. A járőrök a megszokott útvonalán haladtak, a hvg.hu információi szerint a robbanást megelőzően a helyszín közvetlen közelében, egy kapubeállóban láttak egy alakot, aki egy zacskót tartott, és a rendőrök után dobta, ezután következett be a robbanás.

 A Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a cselekmény helyszínén vagy annak közelében tartózkodott, illetve aki a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen az ingyenesen hívható 06-80-620-107-es telefonszámon, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívók valamelyikét.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top