Aktuális

Buszt lopott, hogy elköltözhessen az anyjától

Egy 20 éves fiú Sárisápról ellopott – vagy inkább csupán kölcsönvett – egy autóbuszt, hogy azzal költözhessen el az anyjától a barátjához. Apró szépséghibával ugyan, de majdnem sikerült az elmés költözést véghezvinnie.

Az Esztergomi Járási Ügyészség tárgyalta annak a húszéves fiúnak az ügyét, aki még szeptember 5-én kötött el egy autóbuszt, hogy azzal költözhessen el az anyjától.

Az este folyamán a sárisápi telephelyen parkoló egyik buszhoz ment, és mivel jól tudta, hol keresse a autóbusz nyitó és indító pótkulcsát, a járművet könnyedén kinyitotta. A busszal először hazament, összecsomagolta személyes holmijait, berakta azokat a buszba, majd barátjához hajtott. A költözés után az ellopott vagy inkább csak kölcsönvett autóbuszt visszavitte a telephelyre.

Igaz, a költözés közben történt némi malőr, ugyanis az autóbusz egyik tükrét letörte, az okozott kárt ugyanakkor a nyomozás során megtérítette a cégnek.

A bíróság a húszéves férfit tettéért jogerősen pénzbüntetésre ítélte.

Azt meg már csak találgathatjuk, vajon mennyire mosolyoghattak a nem mindennapi ügy tárgyalása során a bíróságon…

Buszt lopott a 20 éves fiú, hogy elköltözhessen otthonról
Buszt lopott a 20 éves fiú, hogy elköltözhessen otthonról

(Kemma)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top