Aktuális

Szállítás közben robbant fel az új iPhone

Felrobban a napokban egy iPhone 7 készülék is. Rossz nyelvek biztos azt mondanák, hogy az Apple ebben is csak másolja a Samsungot, de még csak egy modellről van szó.

Egy felrobban iPhone 7 Plus-ról készült fénykép száguld körbe az interneten. Ha a Samsung Note 7-ese lenne, a vállát se rántaná meg senki, de itt az Apple csúcstelefonjáról van szó. A képet “kroopthesnoop” osztotta meg a Redditen, azzal a szöveggel, hogy “valami történt leszállítás alatt”. Tehát nem a zsebében robbant vagy a radiátoron, töltés közben, hanem a mondhatni szűz telefon robbant fel magától szállítás alatt.

Felrobbant egy iPhone 7 is

A reddit-felhasználót egyből megkereste az Apple, és ígért egy új készüléket a megsemmisült régi helyett.

Dobjam ki az új iPhone 7-esem?

Még ne. De érdemes figyelemmel követni a híreket, hogy egyedi esetről van-e szó, vagy követi-e hamarosan újabb iPhone-robbanás az elsőt. A Note 7-es esetre is elszigetelt jelenségként tekintettek, amíg vagy egy tucat fel nem robbant. Azóta a Samsung nekiállt, és díjmentesen cseréli a hibás akkumulátorral szerelt telefonokat.

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top