Aktuális

Életveszélyben lehet a Szarvasról eltűnt anyuka

Eltűnt szarvasi otthonából egy mentálisan beteg háromgyermekes anyuka, akit kétségbeesetten keres a családja.

Még szeptember 22-én tűnt el szarvasi otthonából Bozóki Brigitta háromgyermekes családanya, aki életveszélyben is lehet mentális betegsége miatt. Eltűnése előtti időben nem aludt és nem is beszélt, ezért családja nagyon aggódik érte, eltűnését az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook-csoportban is bejelentették.

Brigitta 42 éves, 160 cm magas és 45 kilogramm, rövid barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor szürke blúzt, farmert, világos rövid kabátot viselt. Aznap orvoshoz kellett volna mennie, ám mikor testvére érte ment, már nem találta otthon. Biciklijét később a békésszentandrási hídnál megtalálták, onnan a rendőrségi kutya jelzése alapján gyalog ment tovább, de nyoma veszett. Telefont nem vitt magával, az sem biztos, hogy gyógyszerei nála vannak.

Aki Brigitta tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről rendelkezik információval, az hívja a rendőrséget a 107-en vagy a 112-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top