Aktuális

Ez történik ma, Göncz Árpád halálának évfordulóján

Budapesten csütörtök reggel 06:54-kor kel fel a Nap, és 18:09-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. X. 6.

1849-ben ezen a napon kísérték a vesztőhelyre a tizenhárom hős aradi vértanút, illetve Pesten Batthyány Lajos miniszterelnököt. 1934-ben vízre bocsátották az első magyar gyártmányú Duna-tengerjáró hajót, a Budapestet. 1966-ban az USA-ban betiltották az LSD-t. 1997-ben sugározni kezdett az RTL Klub és a TV2. Egy éve, 2015-ben halt meg Göncz Árpád köztársasági elnök.

Ez történik ma, Göncz Árpád halálának évfordulóján

Mai mottónk:

A lyukak az ember életében állandóak. Körbe kell nőni őket, ahogyan a fa gyökerei teszik a betonnal, körbe kell folyni a lyukak formáját.

Paula Hawkins

Névnap:

Október hatodika Brúnó, Renáta, Berény és Renátusz napja.

Október hatodikán született:

Thor Heyerdahl felfedező és Steinmetz Barnabás olimpiai bajnok vízilabdázó

Időjárás:

Csütörtökön országszerte eshet, sőt hajnalban az Északi-középhegység legmagasabb csúcsain akár havas eső, hó is lehet. Legkevésbé még délnyugaton lehet csapadék. Élénk, erős lesz a szél is. Reggel 2-7, utána 5-12 fok között alakul a hőmérséklet, kettős fronti hatás mellett.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Nagy meglepetéseket tartogat számodra ez a hónap, csak vedd észre a szembejövő lehetőségeket.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top