Aktuális

Elkapták Balázst, a kazincbarcikai kapucnis szatírt

A férfi tavasz óta ugyanarra a környékre járt hajnalonta mutogatni magát.

A 26 éves T. Balázs október 9-én hajnali fél 4 körül Kazincbarcikán, a Csokonai úton nemi vágya felkeltése érdekében mutogatta magát egy fiatal lánynak.

A lány bejelentette az esetet, a rendőrök pedig a helyszín közelében el is fogták a férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A szatír beismerte tettét, és felmerült az is, hogy idén áprilistól legalább tíz alkalommal ugyanazon környéken mutogatta magát a közeli szórakozóhelyről haza igyekvő lányoknak. A 190 centiméter magas, vékony testalkatú férfi minden esetben fejére húzott kapucnis felsőruházatot viselt.

A rendőrség további sértettek jelentkezését várja az ügyben. Bejelentést lehet tenni akár személyesen a  a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (3700 Kazincbarcika, Barátság tér 1–3.), vagy telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának a nap 24 órájában hívható 06-46/514-506-os telefonszámán. Emellett a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve a 112-es központi segélyhívón.

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top