Aktuális

Galaxy S7-re cserélik a Samsung Note7-et, vagy visszaadják a vételárát

Galaxy S7-re vagy bármilyen Galaxyra cserélik a túlhevülő és könnyen kigyulladó Samsung Note7 mobiltelefonokat, sőt az árkülönbözetet is megtérítik. Ha ez a megoldás mégsem tetszene, kérésre visszaadják a teljes vételárat a vásárlás helyszínén.

Magyarországon minden Galaxy Note7 tulajdonos a készülékét Galaxy S7, Galaxy S7 edge vagy bármilyen más Samsung Galaxy telefonra cseréltetheti úgy, hogy az árkülönbözetet a Samsung visszatéríti. Ha ez a megoldás mégsem tetszik, a vásárlás helyszínén visszakérheted a készülék teljes vételárát. Sőt a Samsung további extra kedvezményeket is ad az okozott kellemetlenségek kompenzálásaként.

És nem csupán a mobiltelefont viheted vissza a boltba, a Samsung Galaxy Note7 készülékhez tartozó minden gyári kiegészítő, így a telefontok, a védőfólia stb. vételárát is visszakapod.

A Samsung október 10-én döntött a Galaxy Note7 okostelefonok visszahívásáról és cseréjéről. A készülék gyártását is leállították azóta. Döntésüket azzal magyarázták, hogy az utóbbi időben több mobiltelefon túlhevült, némely pedig a töltés közben felrobbant.

A Samsung azt javasolja, a mobilon tárolt adatokról készíts biztonsági mentést, és ha lehet, ne használd tovább a készüléket.

Galaxy S7-re cserélik vagy visszaadják a Samsung Note7 vételárát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top