Aktuális

Őszi jazzkalandozás a Jazzy Maratonon!

A 90.9 Jazzy Rádió 2009-es indulásának évében megfogalmazódott egy olyan rendezvény gondolata, ahol a jazzkedvelők estétől egészen hajnalig – maratoni időtartamban – élvezhetik a soul, a jazz, a funky legtáncosabb darabjait. Ennek eredménye a Jazzy Maraton, ahol élőben fogadhatja be a közönség a "jazzy" életérzést.

Olyan őszi buli ez, ahol bárki egyetlen éjszaka alatt is elnyűheti legtáncosabb lábbelijét.

Az őszi óraállítás kiváló lehetőséget nyújtott a maratoni kikapcsolódásra, így 2009. október 24-én megnyitotta kapuit a Jazzy Maraton. 
Idén ősszel ismét elérkezett az idő, hogy átlépjünk a “téli időszámításba”, ezért a 22-i hétvégén még mindenkit vár egy szuperhosszú buli a Symbolban.

A 2016-os Jazzy Maraton egész éjszakás zenefolyamában az electro swing és funky ritmusai csábítanak mindenkit a parkettre.
A maratoni élő zenét Kozma Orsi kezdi, aki zenekarával már az este elején megtáncoltatja a közönséget. A koncert után Szűcs Gabi és a Stereo Swing érkezik a színpadra a jazz legtáncosabb műfajával a swinggel, ám elektronikus hangzással fűszerezve. A swing után vissza a funkyhoz, melynek klasszikusaiból a jazzgitáros Pálinkás Gergely és zenekara ad ízelítőt, természetesen még mindig élőben.

Jegyek még elérhetőek itt »

Őszi jazz-kalandozás a Jazzy Maratonon!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top