Aktuális

Őszi-téli sminkdivat 2016

Ez itt már visszavonhatatlanul az ősz, annak is a rosszabbik fele, mert már nemcsak hűvös az idő, de komor is. Megváltoztak a ruhák, amiket felveszünk: vastagabbak, hosszabbak lettek, és a kedvünk is jóval nehezebb, mint napfényes nyárutón volt még néhány héttel ezelőtt. Legfőbb ideje, hogy ezzel a mogorva hangulathoz valami vidám őszi sminket találjunk! A 2016-os trend bővelkedik ezekben, de azért lesz itt sötét, vészjósló arcfestés és meghökkentően extrém make up is, ha megjelennek az utcán a nagy divatházak év végi sminktrendjei.

Idén év végén bármi menő lehet, ami nem szokványos. A hagyományos, harmonikus smink, az ízléses és diszkrét arcfestés teljesen kiszorult a trendből – de a legnagyobb tervezők és divatkreátorok fantáziájából mindenképp –, és úgy látszik, hogy valami extrémet, meghökkentőt, de legalább valami érdekes és szokatlant kell magunkra kenni ahhoz, hogy divatosak lehessünk. Íme néhány követendő példa az őszi-téli sminktrendekből.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top