Aktuális

Végre! Tananyag készült a felelős állattartásról

Nagyon fontos programot indított el az Országos Állatvédőrség Alapítvány. Mostantól a pedagógusokon a sor, hogy éljenek a lehetőséggel és használják a rendelkezésre álló anyagokat.

Az Országos Állatvédőrség Alapítvány több alkalommal is sikeres kurzusokat tartott pedagógusképzéssel foglalkozó felsőoktatási intézményben, melyek témája az állatasszisztált terápia, a felelős állattartás elmélete és gyakorlata volt. Ezek után továbbgondolták, miképp  hogyan juttathatnánk el a tananyagot minden pedagógushoz, az ország minden intézményébe.

Tananyag készült a felelős állattartásról

Ebből kiindulva jött létre az Állatvédőrség oktatási weboldala, melyen a regisztrációt követően a pedagógusok hozzájuthatnak az ismereti anyagokhoz, és használhatják őket.

Az oldal elérhetősége: oktatas.orszagosallatvedorseg.hu

Nagyon boldogok vagyunk, és reméljük, hogy sok pedagógus használja majd, és azt is, hogy a szülők és a diákok is támogatják programunkat, hogy a jövő generációi többet tudjanak meg a felelős állattartásról – írták Facebook-oldalukon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top